BPUG seminar: Next Practices 13 juni 2017


Projecten – Op dinsdag 13 juni 2017 organiseert de Best Practices User Group (BPUG) voor de 20e keer het jaarlijkse BPUG seminar. Dit jaar is het thema: Next Practices.  Al 20 jaar verbindt de BPUG kennis en inspiratie op het gebied van project-, programma- en portfoliomanagement. Het is even zolang een zeer gewaardeerd seminar waar je gevoed wordt met praktijkverhalen en lessons learned van vakgenoten. Experts die de nieuwste “best practices” met ons delen en sessies waarin we de toekomst van ons vak verkennen en zo een netwerk zijn dat zichzelf continu vernieuwt. Tijdens dit jubileum seminar kijken wij welke Best Practices ‘future proof’ blijken te zijn en welke ontwikkelingen ons het komend decennium zullen uitdagen. 

Wat is een Best Practice?

Een “best practice” beschrijft een manier van werken waarbij in de praktijk is bewezen dat de uitgevoerde stappen de meest efficiënte en effectieve manier zijn om gewenst eindresultaat of doelstelling te realiseren. Best Practices zijn van nature dan ook niet in beton gegoten, ze zijn met een mooi woord ‘agile’; ze bewegen mee met de omgeving waarin ze toegepast worden.

Al 20 jaar hebben wij als BPUG met dit seminar de doorkijk kunnen geven op het hoge tempo van veranderingen binnen ons werkveld: een maatschappij waarin organisaties steeds sneller moeten innoveren om te overleven. Waar disruptieve technologieën marktleiders verschrompelen en bedrijfstakken wegvagen. Niet te vergeten: waar de digitalisering een heel andere werkwijze van organisaties vraagt en waar we met o.a. het Nieuwe Werken en een flexibeler staf een hele andere organisatiestructuur en -cultuur hebben gecreëerd.

Organiseren dynamiek

Het zou te simpel zijn om te stellen dat je er met een agile werkwijze en een start-up mentaliteit bent. Organisaties die succesvol zijn combineren deze vernieuwingen zorgvuldig met de kwaliteit en betrouwbaarheid van hun bewezen staat van dienst. Hoe organiseren wij in deze dynamische omgeving onze projecten en programma’s op zo’n wijze dat deze optimaal bijdragen aan die succesvolle organisatie?

De Best Practice User Group wil je uitdagen om deze dag samen met zo’n 400 vakgenoten op zoek te gaan naar de best practices die we nu en in de toekomst kunnen blijven inzetten om onderscheidend en succesvol te zijn. De kosten voor BPUG leden zijn niets, voor niet leden €150,- Aanmelden kan via hun website!

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *