Dit is nou een project op niveau!


 

 

Projecten – Een project op niveau, wie wil dat niet. De opdracht helder, de vijf rollen in place, iedereen neemt zijn verantwoordelijkheid. Allemaal ingrediënten voor een mooi avontuur!

Maar er zijn ook letterlijk projecten op niveau. Het project heet ‘Der Riss’ die in opdracht van de Zwitserse kunstenaar Maya Lalive een lap stof met een helikopter aan een stuwdam hebben gehangen. Het kunstwerk van 750kg en 1300m2 is in een dag tijd gemonteerd en blijft hangen tot eind augustus. Dit hoogstandje van 10 meter breed en 139m lang moet een scheur of rotsspleet uitbeelden. Dat is angstvallig goed gelukt gezien de foto’s!

 

 

 

Perfect samenspel

In een blog van PowerNewz zijn meer foto’s te zien, waarvan een aantal hierboven zijn afgebeeld. De opdrachtgever staat niet langs de zijlijn, maar klautert vrolijk mee in het project. Wil je ook bewegende beelden zien, kijk dan op de site van Tagblatt. In de video kan je goed zien dat de bungelende projectleden in een goed samenspel deze klus klaren. Letterlijk en figuurlijk is dit een project op niveau.