Milieubewust woon werkverkeer met de E-one


Milieubewust woon-werkverkeer met de E-one

Ondernemerschap – Van de beroepsbevolking in Nederland gaat maar liefs 75% met de auto naar het werk. De meeste wonen ruim 20 kilometer van hun werk, net te ver om elke dag te fietsen. Helemaal als het weer tegenzit. Daar is nu een oplossing voor die goed is voor het milieu: de E-one.

eZitfiets

De E-one lijkt op een ligfiets, maar dan zittend. Dit coole elektrisch voertuig is ontworpen in en wordt geproduceerd in Nederland. Als je oplaadt met groene stroom, dan ben je helemaal goed bezig en stoot je woon-werkverkeer helemaal geen CO2 uit. Duurzaamheid, cool design en comfort in een. Het voertuig van net geen 100 kg is 100% elektrisch aangedreven en heeft een 1000 Watt elektromotor die in 1 wiel is verwerkt. Met een snelheid van 25 km/h rijd je zonder herrie, milieubewust en heel zuinig door heel Nederland. De actieradius is maximaal 90 km, dus je kunt nog verder van je huis gaan werken. Het is leverbaar in 6 kleuren: oranje, donker groen, blauw, licht blauw, rood en licht grijs. Speciale kleurwensen en belettering is mogelijk.

E-one

Beetje duur

De E-one is geschikt voor jong en oud: vanaf 16 jaar mag je dit voertuig besturen. En dat zonder rijbewijs. Er is echter een nadeel: de prijs. Het instap model kost €3630,- (incl btw) en dat is veel geld. Maar een Tesla kost ook een sloot geld en die is ook populair geworden.
Kortom, de investering is stevig, maar je gaat overhouden van de woon werkverkeer vergoeding. Bestellen kan via de website.

bron foto’s: website E-one

 

 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *