Roos van Leary test

 0.00

Doe de gratis test

 

 

 

Volgens Timothy Leary heeft ons gedrag consequenties voor het gedrag van de ander. Door je op een bepaalde manier te gedragen beïnvloed je het gedrag van de ander. Zijn bevindingen resulteerden in de bekende Roos van Leary.

Via deze test, die is gebaseerd op de Roos van Leary, is ontwikkeld voor de Nederlandse markt, kan je bepalen welke gedrag het meest op je van toepassing is en welk gedrag je daarmee oproept.

Beschrijving

Via de Roos van Leary test, die is ontwikkeld voor de Nederlandse markt, kan je bepalen welke gedrag het meest op je van toepassing is en welk gedrag je daarmee oproept. Projecten managen in essentie het sturen van gedrag. Deze test geeft snel inzicht van je eigen gedrag en van de rollen in/om je project.

Vragenlijst Roos van Leary test

In de test staan steeds twee gedragingen. Haal jezelf voor de geest hoe jezelf doorgaans ten opzichte van anderen opstelt. Denk hierbij aan vrienden, collega’s, klanten en managers. Geef per keer aan welke gedraging het meest op je van toepassing is, het beste bij je past. Ook als beide minder op je van toepassing zijn. Maak dus altijd een keuze.