Leren overtuigend debatteren

 27.99

Mijn boek bestellen

 

 

 

Waarom zou je debatteren? Omdat je zonder het debat zelden je doel bereikt. Gelijk hebben is mooi, maar gelijk krijgen is beter. Om te overtuigen, zul je het spel met tegenspelers en publiek sterk moet spelen. Speelt je het direct of indirect, slim of sluw, hard of zacht.

 

Beschrijving

Twee topdebaters van Debat.NL bieden je een uniek inzicht in alle technieken, tips en trucs die van u een overtuigend spreker maken. Wat kun je leren van Obama, Pechtold, Wilders, Shell en Greenpeace, zodat niets of niemand u meer verrast? Bij debatten, vergaderingen en onderhandelingen komen deze vaardigheden je uitstekend van pas. Het boek is geschreven door Nederlands-Europees-Wereldkampioen debatteren Sharon Kroes en debatprof Peter van der Geer. Peter is oa projectmanager geweest en weet het belang van debatteren in vergaderingen en groepssessies. Hun kennis hebben ze gedeeld (9e oplage!) en ik heb dit boek in de vakantie gelezen vind het een buitengewoon aardig en praktisch boek.

Het beste boek over debatteren

Het boek leest makkelijk met aansprekende voorbeelden die herkenbaar zijn. Persoonlijk vind ik het een van de beste boeken op het gebied van debat sinds tijden. Vlot geschreven met heel veel actuele, goed uitgewerkte voorbeelden (zie mijn uitgebreide recensie)  Het boek is praktisch opgedeeld naar specifieke vragen over het debat, dus het laat zich na eerste lezing uitstekend dienen als naslagwerk als je in een project met debat moet leiden, sturen of beïnvloeden. Een aanrader!