Projectmanagement vacatures

 0.00

Vind mijn nieuwe baan

 

 

 

Op zoek naar een nieuwe uitdaging op gebied van projectmanagement? Adzuna is een zoekmachine voor vacatures die een overzicht geeft van elke baan, overal. Adzuna doorzoekt duizenden websites zodat je dit niet zelf hoeft te doen en we verzamelen miljoenen vacatures waardoor je elke baan, overal kunt vinden via Adzuna. Door slimmere zoekopties en krachtige data over de arbeidsmarkt, geven we je de informatie die je nodig hebt om je carrière te managen. Klik op de button voor een overzicht van uitdagende projectmanagement vacatures!

Beschrijving

We weten dat de zoektocht naar een nieuwe uitdaging soms als een achtbaan kan zijn. Alleen op Adzune zijn al meer dan 16oo projectmanagement vacatures te vinden. We houden ervan om met ons team de kracht van technologie te benutten om mensen te matchen met betere en meer bevredigende banen en daarmee Nederland aan het werk te houden.

Wanneer is Adzuna begonnen?

De grondleggers van Adzuna, Andrew Hunter en Doug Monro, ontmoetten elkaar tijdens het werken bij Gumtree in 2005. In de daaropvolgende 5 jaar bleven ze actief in de internetwereld bij respectievelijk Qype en Zoopla, maar hebben desondanks contact gehouden en het Adzuna-plan in 2010 vormgegeven op de achterkant van een bierviltje in een kroeg in Londen. De site is in april 2011 live gegaan. Dit bierviltje is inmiddels verwerkt in een fraaie infographic.

Wat betekent “Adzuna” eigenlijk?

“Zuna” betekent “overvloed” in een aantal Afrikaanse talen. Het is ons doel om de meest overvloedige advertentiesite op het web te zijn en u sneller dan wie dan ook de beste advertenties voor te schotelen. Vandaar de naam: Ad-zuna.