Privacy en cookieverklaring


Vindt u een cookiemelding storend? Wij ook.

De nieuwe AVG-privacywet geldt per 25 mei 2018. Dit betekent dat iedereen met een website voorbereid moet zijn op de nieuwe privacywet. Wij dus ook en dat is een goede zaak! In deze privacy verklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee door ons omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden en natuurlijk wat uw rechten zijn met betrekking tot uw gegevens en hoe uw gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring is geactualiseerd nadat onze websites aangepast zijn om netjes te voldoen aan de AVG ofwel in het Engels GDPR (General Data Protection Regulation). Tevens is deze pagina een uitleg een cookies verklaring om deze nauw met elkaar gerelateerd zijn.

Wij gebruiken het om nieuwsbrieven te sturen

PakJeRol.nl stuurt via de e-mail nieuwsbrieven. Deze nieuwsbrieven zijn met name informatief en gericht op kennisdeling en een beetje commercieel. Uw (voor)naam en e-mailadres worden verzameld via het daarvoor bestemde formulieren op de website. 

U neemt contact op

Als u contact via de website opneemt, worden uw gegevens verzameld. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals uw naam, bedrijfsnaam, e-mailadres en toelichting.

Ja, wij gebruiken cookies

Cookies zijn kleine tekstbestanden die bij een bezoek aan een website worden opgeslagen en uitgelezen op het apparaat waarmee je die website bezoekt, zoals een computer, smartphone of tablet. Het College Bescherming Persoonsgegevens (CBP) en de Autoriteit Persoonsgegevens categoriseren alle cookies in twee hoofdcategorieën: functionele (geen toestemming nodigen niet-functionele (wel toestemming nodig) cookies. Onze cooking melding verdwijnt als u heeft ingestemd met beide cookies. Welke gebruiken wij?

  • Functionele cookies: Wij gebruiken functionele cookies om er voor te zorgen dat de website correct werkt en gebruiksvriendelijk is. Denk hierbij aan cookies die functies voor basisnavigatie. Een ander voorbeeld is de voorkeurstaal of de regio waar iemand woont.
  • Analytische cookies: Wij gebruiken deze cookies zodat wij inzicht krijgen hoe de bezoekers de website gebruiken. Hiervoor gebruiken wij Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. U kan denken aan informatie zoals de duur van uw website bezoek. Of uw de website bezoekt met een desktop, laptop, tablet of smartphone en welke pagina’s die u veel (of juist weinig) bezoekt.
  • Social media cookies: Op de websites van Tankpas Aanvragen vindt u buttons om webpagina’s te promoten of te delen op bijvoorbeeld Facebook, Twitter en Linkedin. Het gebruik van cookies zijn noodzakelijk om deze buttons te laten werken.

Wij hebben een hekel aan advertenties. Die cookies gebruiken we daarom NIET

Er ook advertentie cookies die gebruikt worden om bezoekers de juiste advertenties te laten zien op diverse de (sociale) platformen. Dit type cookie stelt een bedrijf in staat om de marketing gericht en efficiënt in te zetten, door advertenties te tonen, die toegesneden en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Veel mensen hebben hier een hekel aan. Wij ook en adverteren niet op deze manier.
Hetzelfde geldt voor marketing cookies:  Door het gebruik van deze cookies aanbiedingen van derden aangeboden worden. Ook hier hebben wij een gepaste hekel aan.

Cookies accepteren

Als u de site volledig wilt gebruiken, dan is het nodig dat u onze cookies accepteert. U kan onze cookies eenvoudig op twee manieren accepteren: de cookiemelding die u op het eerste bezoek ziet accepteren of via de link aanpassen als je deze in eerste instantie niet geaccepteerd hebt.

Geen cookies?

Je kan onze cookies uitschakelen of verwijderen. Het kan dan zijn dat onze websites niet meer goed of naar wens werken en je niet de gebruikservaring hebt die je zou verwachten. Belangrijk om te weten als je cookies wilt aanpassen of verwijderen. Cookies worden per browser en per apparaat geplaatst. 

Ontvangers

De gegevens die Tankpas Aanvragen ontvangt en verwerkt worden ook beheerd door dienstverleners waar wij mee samenwerken:

  • De nieuwsbrieven worden verzonden met MailChimp. Op het moment dat u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief, wordt uw e-mailadres en voornaam automatisch opgeslagen in de daarvoor bestemde lijst binnen MailChimp. Wij werken niet met een zogenaamde dubbele-OptIn, waarbij uw altijd een inschrijving moet herbevestigen. Maar u heeft wel in elke nieuwsbrief de gelegenheid om zich uit te schrijven.
  • De website en back-ups van de website worden gehost bij iXLHosting. Gegevens die u achterlaat op de website van PakJeRol.nl zijn op hun servers opgeslagen.

Opslag periode

Uw gegevens worden voor bewaard door ons, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren. Concreet:

  1. Het versturen van nieuwsbrieven. Uw e-mailadres en voornaam worden opgeslagen in Mailchimp. De opslag van deze gegevens is voor onbepaalde tijd. Maar u kan zich namelijk uitschrijven wanneer u maar wilt via de link onderaan de nieuwsbrieven of door een mail te sturen via ons contactformulier.
  2. Contact opnemen. Op het moment dat u contact opneemt via mail, dan worden die gegevens die u meestuurt, zoals bijvoorbeeld uw naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal twee jaar terug bewaard.
  3. Google Analytics. De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics (zie boven)

Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. Uw gegevens worden door ons alleen beheerd in de eerdergenoemde systemen en software. De persoonsgegevens die door PakJeRol.nl of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord die moet voldoen aan hoge eisen.

Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van PakJeRol.nl privé is. Uw herkent deze beveiliging aan het groene slotje voor de url en de URL begint altijd met https (in plaat van onbeveiligde http)

Uw rechten

U heeft altijd recht op inzage

U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij PakJeRol.nl vastgelegd en bewaard worden. Dit doe je door een e-mail te sturen of contact met ons op te nemen. U ontvangt  dan een overzicht van uw gegevens. Kloppen uw gegevens niet? Of zijn de gegevens veranderd? Je hebt het recht om dit te laten rectificeren door PakJeRol.nl. Uw gegevens omtrent de nieuwsbrief kan u zelf eenvoudig aanpassen via de daarvoor bestemde url onderaan elke nieuwsbrief.

Recht op wissen van gegevens

Wil je niet langer dat uw gegevens bij ons vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van jouw gegevens. U heeft tevens het recht op het indienen van een klacht bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat wij niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat. 

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)

Wilt u niet dat PakJeRol.nl uw gegevens gebruikt? Dan heeft u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via ons contactformulier waarna u een mail van ons ontvangt. Daarin vragen wij toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, ID bewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is van onze Functionaris Gegevens (FG) bescherming om binnen een week te reageren.

Onze plichten

Wij verwerken uw persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk deels een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van kennis, diensten of producten van PakJeRol.nl via e-mail. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden.

De overheid

De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. UW e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de nieuwsbrief te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan PakJeRol.nl de betreffende dienst niet aanbieden.

Mocht het nodig zijn gegevens die u heeft gedeeld met ons met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd. PakJeRol.nl behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer PakJeRol.nl gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van PakJeRol.nl te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens:

PakJeRol.nl – ZwaLu | Toseeyou
Smalle Streek 11 | 3871 BW | Hoevelaken
KVK: 32161110 | BTW NL126401317B02

NB. Wij plaatsen bewust niet ons mailadres op onze website, omdat spam mail te voorkomen. Je kunt ons prima bereiken via het contactformulier waarbij je binnen een werkdag een reactie ontvang.