Projectmanagement Parade 11 april 2017


Projectmanagement Parade 11 april 2017

Projecten – Op 11 april 2017 vindt de 13e editie van het Projectmanagement Parade plaats met als thema ‘Betere projecten voor een betere wereld: maak het verschil als team’. Hoe kun je als team meer dan de som der delen zijn? Waarom is diversiteit belangrijk en hoe creëer je dat? Welke rol speelt sturing en macht? Is de methode afhankelijk van het team? In een inspirerende mix van internationale keynotes, actuele best practices, expertsessies en interactieve Open Theater sessies ga je niet alleen luisteren maar ook aan de slag!

Inspirerende keynotes

  • The power of inclusion – Jitske Kramer, Corporate Anthropologist, The Culture Academie
- Growing potential in high performing teams –
  • Anje-Marijcke van Boxtel, Director Coaching and Leadership, Schouten Global and Coach Team Brunel, Volvo Ocean Race, Schouten & Nelissen
.

De diepte in

In de diverse tracks ga je, naargelang uw interesse en vakgebied, verder de diepte in. Dit jaar kunt u kiezen uit Best Practices (o.a. NS, ANWB, MSD en de Nationale Politie), Expertssessies en het Open Theater op de expositie. Als Parade-bezoeker heb je dit jaar voor het eerst ook toegang tot de tweede dag van het congres Diversity in Project Management, met als tracks Strategy & Organization en Team & Communication. De leaflet geeft een totaal overzicht van het programma.

Voor specifieke vragen, tips en demonstraties kunt je terecht op de informatiemarkt.

Datum en locatie

De Projectmanagement Parade vindt plaats op dinsdag 11 april in congrescentrum 1931 te ’s Hertogenbosch.

Kaarten: € 195,- (IPMA leden) en € 295,- (niet-leden) excl. BTW per persoon.

Inschrijven en meer informatie via: www.projectmanagementparade.nl

bron foto: IPMA

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *