Projectvaardigheid groeit door doen!


Training & lezingHet schrijven van een boek, het geven van lezingen en trainingen: het is gaaf om te doen. Door de interactie met de deelnemers leer- en hoor je veel en dat geeft verhoogde energie! Omdat ik part-time werkzaam ben in het HBO als informatiemanager sta ik dagelijks met de bekende voeten in de projecten klei. Het ‘pakken van je rol’ en sturen van de rollen klinkt wekelijks in mijn team van projectmanagers. Wie weet gaat dit ook in andere instellingen gebeuren.Want in overleg met SURFacademy* ga ik namelijke een masterclass ‘Van projectmatig naar projectvaardig werken‘ verzorgen. De masterclass is een tweedaagse training (25 april en 6 juni) voor projectmanagers, programmamanagers, senior beleids medewerkers en lijnmanagers die opdrachtgever zijn. De inhoud van de masterclass staat op de website van Surfacademy. Mocht je werkzaam zijn in het hoger onderwijs (HBO/WO), dan is inschrijven via Surf mogelijk of door contact met mij op te nemen.

Daarnaast ben ik mijn ‘portfolio’ van activiteiten aan het uitbreiden. Op verzoek van een bedrijf uit de technisch ICT (embedded en industriele automatisering) heb ik – samen met (Noloc) coach Wim schouten – een LeerWerkTraject (LWT) ontwikkeld genaamd: projectExcellent. Het is combinatie van training en intensieve coaching gedurende een periode van zes maanden. Met een groep tussen de 5 en 10 personen wordt er actief (door doen!) gewerkt om nieuwe vaardigheden te versterken of aan te leren. Zelfsturing, teamsturing en het samenspel tussen de vijf rollen staat centraal. Dit LWT is bedoeld voor senior professionals en projectmanagers met ervaring. In onze brochure is meer informatie te vinden over de aanpak. De groep samenstelling is divers en kan (in overleg) afkomstig zijn van verschillende bedrijven.
Mocht je interesse hebben of meer informatie willen ontvangen, aarzel niet om contact op te nemen!

*SURFacademy biedt bijeenkomsten voor professionalisering over actuele ICT-thema’s voor professionals in het hoger onderwijs (HBO/WO) en onderzoek.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *