Succesvolle ICT-projecten gezocht – 16 maart 2017


Succesvolle ICT-projecten gezocht - 16 maart 2017

Projecten – Computable zoekt het meest succesvolle ict-project in het MKB voor de twaalfde editie van de Computable Awards. Prijzen worden uitgereikt aan bedrijven, projecten en personen die zich volgens Computable-lezers het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Dit jaar worden de prijzen op 31 oktober uitgereikt in het Beatrixgebouw in Utrecht. De mkb-projecten kunnen nog tot en met donderdag 16 maart 2017 worden aangedragen.

Voordrachten

Net als voorgaande jaren reikt Computable awards uit voor ict-projecten in verschillende branches, waaronder het mkb. Om in aanmerking te komen voor de mkb-prijs, moet het project afgelopen jaar op de een of andere manier een belangrijke rol hebben gespeeld in of voor het mkb. Het kan daarbij gaan om projecten die bijzonder geslaagd, innovatief of omvangrijk zijn geweest. In de voordracht moeten de volgende vier punten goed worden onderbouwd:

  1. algemene beschrijving van het project,
  2. de complexiteit en/of risico’s in/van het project,
  3. de toegevoegde waarde voor de interne of externe klant en de
  4. originaliteit en/of innovatieve kracht van/in het project.

Pitchen

De top tien ict-projecten in het mkb mogen op 28 april pitchen voor een projectjury. Op basis van deze pitches selecteert de jury vijf genomineerden. De presentatieronde wordt georganiseerd in de Arena op de zesde verdieping van het Utrechtse Beatrixgebouw van Jaarbeurs, waar ook de redactie van Computable zit. Publiek is welkom en na de presentaties kan iedereen bij de borrel aanschuiven. Meer details kan je op de website van Computable vinden. Mocht je een gaaf project hebben uitgevoerd in het MKB, dan is indienen zo uitgevoerd!


 

 

 

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *