tien sleutels om projecten gesmeerd te laten lopen


Projecten managen is een professie. Dat is geen nieuws, maar toch…
Menig projectmanager vraagt zich af aan welke knoppen hij moet draaien om projecten succesvol naar de finish te brengen. Met succesvol bedoel ik als de baten van een project worden gerealiseerd. Want daar gaat het om! Maar wat is daarvoor nodig? Op basis van mijn eigen (internationale) ervaring en verschillende onderzoeken heb ik de ‘ten key succesfactors for projects’ gedefineerd en daar een  e-Book over geschreven.  Deels letterlijk vertaald is de titel geworden:
 
tien sleutels om projecten gesmeerd te laten lopen.
 
In het e-Book wordt uitgelegd welke sleutels dat zijn met per sleutel meerdere tips en hoe je de sleutels kan inzetten. Misschien zal je met verbazing lezen dat er vijf rollen zijn die een essentiele rol spelen om de tien  sleutel echt gesmeerd te laten lopen. En dat is ook de conclusie van dit e-Book: projecten managen is  een rollenspel is geworden. Want het ‘zomaar’ of  ‘mechanisch’  toepassen  van deze tien sleutels door de projectmanager is niet voldoende. Nieuwsgierig naar de uitleg en de onderbouwing?
 
Het e-Book is gratis en is te beschouwen als een inleiding op mijn andere boek wat ik in 2011 heb uitgebracht. Want in dat boek wordt uitgelegd hoe ik aan de vijf rollen kom, hoe je die moet sturen en natuurlijk met concrete casuïstiek. Je kunt het boek ook gelijk bestellen op deze website.
 
Een live internetverbinding verhoogt de leesvreugd van dit e-Book. Ik verwijs regelmatig naar humoristisch youtube filmpjes en vele andere internetbronnen. Daarnaast maak ik regelmatig gebruik van metaforen, plaatjes en anekdotes.
 
Interesse? Klik hier om het e-Book gratis te downloaden!

 


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 gedachten over “tien sleutels om projecten gesmeerd te laten lopen