Tijden veranderen, de boodschap niet


Kerst 2013Tijden veranderen, de boodschap niet. Het overbekende kerstverhaal is al eeuwen lang op verschillende manieren overgedragen. Vorige week ben ik naar The Messiah geweest. Dit tijdloze en klassieke (1742) meesterstuk is  gemaakt door een tijdgenoot van Bach, de oratoriumcomponist Händel. Het Bach-choir  en de top solisten werden enthousiaste gedirigeerd door Pieter Jan Leusink. Het was al met al prachtig en vermeerderd genieten! Het overbekende Hallelujah werd tweemaal gezongen: tijdens het concert en als nagift na een staande ovatie van de bezoekers. Nagenietend moest ik denken aan een flashmob die een paar geleden is opgenomen in Canada waarin dit stuk  op een originele manier werd uitgevoerd door een ogenschijnlijk alleen maar winkelend publiek. Het is inmiddels meer dan 43 miljoen keer bekeken….
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

In mijn optredens gebruikt ik regelmatig plaatjes en filmpjes. In filmpjes vind ik het altijd boeiend als mensen hun creativiteit gebruiken om een verhaal bondig over te brengen. Vorige jaar had ik film waarin  kerstverhaal razendsnel verspreid werd via social media. . 

2013 is bijna voorbij, 2014 gaat starten. Ik mocht regelmatig trainingen, masterclasses & lezingen geven. Ook is het coaching traject voor senior projectmanager ProjectExcellent ontwikkeld en gestart met de eerste kandidaten. Het website bezoek en het aantal downloads groeit en ik ontvang enthousiaste reacties en recensies!  Bedankt daarvoor.

Van mijn kant wens ik iedereen  fijne feestdagen en een gezond 2014. In januari komen weer nieuwe blogs over allerlei thema’s die te maken hebben met projecten. Tips & Tricks, gastbloggers zijn welkom!

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *