Waarom ZwaLu


ZwaLu Training & Advies

Er zijn veel adviseurs, maar weinig hebben ook ervaring als manager en ondernemer. En er zijn er nog veel minder die ervaring hebben in verschillende branches (zie hier). Ik ben er van overtuigd dat anderen kunnen profiteren van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan.  Mijn adviezen en trainingen zijn gebaseerd op praktijk door concrete verbeterpunten. Dat is ook de feedback die ik van mijn klanten heb ontvangen. Zorgen dat we er samen een succes van maken en dat we er uit halen wat er in zit.  

 

ZwaLu?

 

ZwaLu Training & Advies is een onderdeel van Toseeyou Holding BV. De naam ZwaLu is de samenvoeging van mijn achternaam Zwaan en mijn voornaam Ludo. Vandaar dat ik de zwaluw als logo heb gekozen. Maar er is nog een reden: aan het gedrag van deze mooie snelle vogel valt de voorspelling van het weer af te lezen. Net als in projecten…  

 

Samenspel en commitment

Uit een onderzoek van KMPG blijkt dat maar liefs 90% van de IT projecten niet succesvol zijn. Is dit herkenbaar binnen uw eigen organisatie? Uit eigen onderzoek blijk dat succesvolle IT projecten voor 68% wordt bepaald door het samenspel tussen en door het commitment van vijf rollen. De toegepast projectmanagement methodiek is maar voor 32% bepalend. ZwaLu focust om dit samenspel over te brengen.

Hieronder staan zes redenen waarom ZwaLu  projectVaardig werken in uw organisatie kan vergroten:

  1. Relevante werkervaring. Wij kennen het vak uit de praktijk door ruime werkervaring als senior project/programmmanagers/directeur in zowel profit als non-profit organisaties, maar ook als coach, adviseur en trainer.
  2. Oplossingsgericht werken. In onze (bewezen) werkwijze focussen op wat al goed is en waar talenten liggen, zodat jij het project stuurt. Met name de rollen… De aanpak is positief, gericht op resultaat, opbouwend en uitnodigend.
  3. Visie op leiderschap. We werken vanuit een visie van resultaatgericht leiderschap (productiviteit) door een verbindende stijl van projectmanagement.
  4. Ondernemerschap. We zijn zelf ondernemers en we begrijpen dat er budget- en tijdslimieten zijn. Binnen de gegeven kaders ontwerpen we uw project en kiezen we gezamenlijk waar de prioriteiten liggen voor het grootst mogelijke effect.
  5. Prijs/kwaliteit verhouding. Wij willen niet de goedkoopste diensten aanbieden, wel de beste prijs/kwaliteit verhouding.
  6. Duidelijkheid. Wij garanderen een open en directe communicatie, eerlijke feedback en het actief bouwen aan wederzijds vertrouwen. Hiermee leggen we de basis voor een opbouwende en succesvolle samenwerking.

 

Zakelijk gegevens

  • BTW: NL126401317B02
  • KvK: Gooi-, Eem- en Flevoland: 32161110
  • Bank: ING  51.68.555, t.n.v. Toseeyou

 

Adres

ZwaLu Training & Advies,
Smalle Streek 11,
3871 BW Hoevelaken,
Telefoon: 06 – 2370 3555 en info AT pakjerol.nl

Op al onze diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.