Wie heeft de macht over het stuur 16-11-2016


Projecten – Eigentijdse projectorganisaties vragen om herbezinning op sturing en herverdeling van de macht. Om als organisatie flexibel en wendbaar te blijven is het top-down aanbrengen van structuur en macht niet meer voldoende. Ruimte creëren voor medewerkers bevordert motivatie en bevlogenheid – essentieel om je als projectorganisatie te onderscheiden.

Rol projectmanager

Van de projectmanager vraagt dat een nieuwe kijk op macht en leiderschap. Samen met het projectteam kan hij de organisatie kantelen, verticaal in plaats van horizontaal, en zo betekenis creëren. Van evolutie naar revolutie. Hoe? Dat staat centraal tijdens het IPMA Jaarcongres op 16 november 2016 in het Spant te Bussum.

Het IPMA Jaarcongres is het langstlopende congres voor de Project management community in Nederland. Gedurende de dag staan de laatste inzichten op het gebied van projectmanagement centraal, gebracht door dé professionals in het vakgebied. Visionairs van buiten het vakgebied brengen u inspiratie. Kortom: als project professional mag u het IPMA Jaarcongres niet missen!

De twee keynote sprekers zijn:

  • De eerste lezing gaat over de toekomst van macht en wordt gegeven door Oscar David, Organisatiepsycholoog, Executive Coach, Adviseur en Spreker op het gebied van leiderschap en verandering. 
  • De tweede lezing wordt gegeven door Patrick van Veen, Gedragsbioloog en Directeur van Apemanagement.

Inschrijven op het congres kan op de special website: http://www.ipmajaarcongres.nl/ waar je ook een terugblik kan vinden van het congres in 2015.