Zo kan het dus echt niet


zo kan het dus echt niet

Opvallend – Solliciteren is een serieus vak. Een mailtje sturen zonder een motivatie en een halfbakken CV in de bijlage verdwijnt bij mij de prullenbak. Zoals bovenstaand (bestaand!) voorbeeld.

Ik had een vacature voor een projectmanager en merendeels van de reacties was gelijksoortig: een zeer korte mail met – soms een slordig – Curriculum Vitea in de bijlage. Of de mail had een paar regels tekst – dat was de sollicitatiebrief – vol met taalvouten, zonder motivatie enz. Zo kan het dus echt niet. 
Solliciteren is hard werken. Je moet de recruiter zien te overtuigen met een top sollicitatiebrief van jouw drive, enthousiasme en kwaliteiten. Niet met een paar regels tekst, maar een sollicitatiebrief van maximaal een A4-tje zodat je op zijn minst op gesprek kan komen! 

Sollicitatiebriefhandboek

Er zijn vele voorbeelden, boeken en websites te vinden, maar die blijven te vaak steken in algemeenheden. Ik heb een eBook gevonden die zijn waarde heeft bewezen aan honderden mensen. De essentie is dat je leert jezelf te verkopen zonder jezelf te hoeven verkopen. Het pretendeert de ‘magische formule’ te bevatten voor het schrijven van effectieve sollicitatiebrieven. Dat zijn grote woorden natuurlijk, maar als er zoveel mensen positief zijn, dan zal er een kern van waarheid in zitten. De auteur Perry Kroes heeft sinds 2010 duizenden werkzoekenden geholpen om de baan van hun dromen te veroveren. Zijn aanpak is vrijwel uitsluitend digitaal: via zijn website, e-mail, telefoon, Skype en met zijn e-books. Zijn missie is om jou te helpen deze baan te veroveren. 

Dubbele 100% geldteruggarantie

Perry geeft twee garanties:

  1. 30 dagen ‘gratis proberen’
    Hij geeft je graag 30 dagen de tijd (meer dan genoeg om de tips uit dit boek te bekijken) om het boek te lezen. Als je het boek om wat voor reden dan ook het geld niet waard vindt, hoef je enkel een e-mail te sturen  Hij stort je volledige investering terug zonder moeilijke vragen. 
  2. Sollicitatiegespreksgarantie
    Heb je de tips uit dit boek toegepast, maar ben je na 25 sollicitaties nog steeds niet uitgenodigd? Geen probleem. Neem contact met mij op, stuur je sollicitaties door en ik stort het aankoopbedrag zonder problemen terug op je rekening. Het boek mag je houden.

 

 Klik op de button, dan kom je uit op de website van Perry Kroes met meer informatie over het eBook en de mogelijkheid om het te bestellen.

sollicitatiebriefhandboek

Boek bestellen